Säg ingenting till mig, det hörs på stegen när du går

nu; ska plugga till samhällskunskapsprovet imorgon
imorgon; måste vakna i tid för att tvätta håret och komma i tid. vakna i tid och komma i tid är inte direkt vanligt när det gäller mig kan jag ju meddela, så jag får bara be till gud att ge mig kraft till att komma upp ur min säng. önska mig lycka till!

i am just a poorboy



shuuuue breeee såg felicia's inlägg och insåg att jag borde börja skriva lite hehehe. just nu kom anna precis hit och står och gör en dread på moi, har fem st som syns nu, ångrar redan att jag började göra haha men finns inte så mkt jag kan göra åt saken. idag har jag vart i skolan och haft 2 lektioner, inte så jobbigt men samhällskunskapen är seg för vi har världens sämsta lärare, även om alla skulle verka dåliga efter anna tyrefors så är han faktiskt vidrig.
hmm borde plugga ikväll för jag har italienska typ hundra grejer och sidor men orkar verkligen inte xd har kinesiska också men våran lärare bryr sig typ aldrig om vi gör läxorna där.
i helgen vet jag inte vad som händer, ska vara med lollo,elin,felicia och anna iaf. men vet inte vad vi ska göra, felicia snackade om ngn skit i smedis (?) men jag vet inte än hahaha. tror icke jag har ngt mer att säga (: BAJ!


I can't live my life this way

bara två dagar kvar till helg! taggaaaaaaaaaad. och elsa din lilla bajsapa börja skriva lite, känns som att bloggen inte blir komplett utan komikern i våran duo :'( har spanska nu och bara längtar hem. ska på bio ikväll, myyyysigt. det blir nog "i rymden finns inga känslor" men först ska jag träffa saga och fia ett tag och förhoppningsvis hinner jag plugga lite nångång under dagen. vet inte riktigt när bara, jaja nu ska jag börja lyssna så jag kan skriva det här jävla spanska brevet. ADIOS!

jag och min h0mie.


All night long

har haft en sjukt rolig helg, skön söndag. dock börjar ångesten för skolan växa, har hur mycket som helst att göra som jag bara skiter i av nån okänd anledning. har iallafall gjort spanskan och matten nu, känns lite bättre haha.

fredag; var i skolan och träffade annika efter den. åt middag där och sen sprang hon iväg till huddinge och jag hem till saga. så åkte jag, saga och fia hem till jocke och sen vidare till nån ninna eller ninni, kommer inte ihåg vad hon hette haha. det var ganska roligt faktiskt. dock slutade kvällen i kaos och jag var skitlack.

lördag; låg bara och sov hemma hos hoffe typ hela dagen, på kvällen åt vi middag med hela hans familia, myzzziiigtttt. haha skoja men det var funfunfun. åkte sedan till bålsta som seriöst är landet, på riktigt det var 1 mil mellan husen (läs: ladugårdarna). men det var en asrolig fest där iallafall, tyvärr kunde vi inte stanna så länge eftersom sista burren gick halv 12 från henne. och att ta nattbuss från bålsta till tullinge kändes inte sådär jätteroligt eftersom att det tar typ 40 minuter från bålsta station till centralen med pendeltåg haha. men efter ett par timmar (pga. att vi missade pendeltågen och grejer hahah!) så kom vi till tullinge och drog hem till jocke. kom hem till hoffe typ vid 5 och däckade såfort jag la mig i sängen.

idag har vi bara legat i sängen heeeeeela dan, förutom när vi lagade makaroner och köttbullar. mummmmmmaaaaaaaaa. okej seriöst jag skriver så extremt mycket för långa inlägg. så nu ska jag äta lite, träffa elsa och sen plugga all night l000ng. kul va? aja, herrå.

Drink all day, fuck all night

g0dm0rgon. ni anar inte hur trött jag ääär, jag håller på att dö. sov hos hoffe inatt igen och självklart hade jag glömt att ställa klockan (igen...) så jag vaknade 20 minuter innan tåget gick, men jag hann ändå äta frukost och allting. däremot missade jag tunnelbanan så jag kom lite försent, menmen. vi har så jävla mycket håltimmar så jag funderar på att inte gå på engelskan. har ingenting att göra fram tills dess. fatta att vi har 3 lektioner idag men det är 6 timmar kvar tills jag slutar. sämst planering. men juste det är fan fredag idag, fetttttttttt skönt. ikväll har jag inte bestämt mig än, finns olika alternativ men jag funderar på att bara vara hemma och chilla gal1. imorgon är det klassferre också, kulkul. puss

nooostalgi


nooostalgi


Men jag har samma trasor på och röker samma marlboro

hejhejhejhejhej. har lunchrast nu och funderar på att göra min spanskaläxa, eller så gör jag den hemma. vi får se helt enkelt. haft skön vecka, och idag ska jag träffa enzolito och anapana. sen slagga hos poffe. har bara en lektion imorgon också så det blir feeeeeta nice. juste, elsa ska göra fler dreads idag, seriöst det är så jävla fint på henne. världens schnyggaste :))) men jag skriver när jag kommer hem istället, orkar inte mer nu. hejdååååååå

<3


fyfan vad roligt det var

en vind blåser skräp längs korridoren en sista gång





hahahahahahahha jag dör ;'d

heeeeeeeelgen

har inte mycket för mig, fick mer gjort nu på 10 minuter än under 2-3 timmar hemma hos hoffe, kan verkligen inte plugga när jag är med nån annan haha. meeeeeen nu har jag tråkigt så jag ska skriva om min helg, väldigt intressant.

fredags; var i skolan och efteråt åkte jag hem till anna med elsa och upplevde de gamla goda tiderna. vi åt tacos och myste ggggaaaaalleeeeet. haha nej men seriöst det var fan länge sen vi gjorde som vi gjorde exakt varje dag förut, saknar dom tiderna :'(. senare på kvällen gick vi på fekkeeenation i tullingeberg, det var faktikst jävligt roligt. sov hemma hos min bebbo efteråt.
igår; låg i sängen hela dagen, var så jävla seggg. men tillslut lyckades vi komma upp och duscha sen var jag fit for fight igen och drog med saga och fia på typ "chillkrök" i tumba. det var inte speciellt roligt, okej riktigt tråkigt så vi drog jävligt fort. dock var det kul att träffa gamla kompisar och ellan :)) men vi åkte tillbaka till tullinge och drog hem till rantaboy och där var det skitkul. däremot fick jag för mycket av det goda haha, men det gick toppen iallafall. sov hos hoffe iiiigen.
idaaaag; vaknade försent (som vanligttttt) och fick skynda hem till mig för att senare åka vidare till min syrra för att fira henkelito som fyllde år. tårta och bullar satt göööötttttttt. skulle egentligen hem och plugga men jag tänkte vara så smart att göra det hemma hos hoffe, trots att jag borde förstått att det aldrig skulle gå. det blev mest att kolla på valet. men nu har jag gjort klart nästan hela naturkunskapen hemma. okej men imorgon är det raka vägen hem och göra det där jävla arbetet i historia innan jag dör av ångest för att jag fortfarande inte har gjort det. meeeeen nu ska jag lägga mig och kolla på valet igen.

-.-

vill bara säga tack till alla idioter som röstade på sd "för dom kommer ju ändå inte komma in i riksdagen haha!". tack för att ni har fört in ett rasistiskt och homofobiskt parti i riksdagen, tack! men även ett seriöst tack till fredrik reinfeldt som inte vill samarbeta med de här äckliga människorna.

hahha humor!


NEEEEEEEEEEEEEMOOOOOOOOOOOOOOO

haha herreguuuuuuud.

I did it again

försov mig som vaaaaanligt, men eftersom jag åkte från stuvsta så blev jag inte så försenad. men ändå, nu har jag samhällskunskap. förstår inte hur folk i min klass kan vara pigga nu, klockan är fan ingenting, vem fan orkar komma på 300 olika sätt att säga "besluta"? nej jag förstår inte. just nu saknar jag min gamla klass. fast det kommer nog inte vara så länge, ungefär tills den här lektionen slutar haha. puss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.

för en tystnad mellan väggarna som skar genom cement
två ögonpar i tomhet från september till advent
för en man som gick till jobbet som om inget hade hänt
för en kvinna som sa "allting är förstört, allt är bränt"

sug min kuk.

JAG HATAR JÄVLA FITTKUK SL. tack för att jag inte kan kolla vilken buss jag kan ta! TACK för att jag inte vet när jag ska åka till skolan. SKJUT ER SJÄLVA ERA JÄVLA KUKSUGARE. så tack, måste avreagera mig lite. känner att det där inte hjälpte ett dugg så nu ska jag lägg mig i sängen igen, det är sl's fel om jag kommer försent idag. hejdå

They keep coming from wall to wall

dåligt med uppdatering, men jag orkar inte. skolan dödar mig, fast jag inte ens pluggar. jag sitter typ bara och har asmycket ångest för att det är så mycket men ändå börjar jag inte med någonting, så jaa nu märker man att skolan har börjat igen. nu kollar jag på chris browns sweet 18. shit vad jag älskar honom, dock inte lika mycket som förut men ändå. spelar ingen roll hur många tjejer han slår eller whatever, han är fortfarande the maaaaaaaaaaaaan<3 ska bara ta en macka till sen ska jag göra min historia. hejdå


you can be a sweetdream or a beautiful nightmare




vafan har hänt?!?!?! haha felicia gråter väl blod ;d nejmen seriöst både han och catja har förstört sitt utseende så jävla mkt.
hahaha tänkte skriva om fredagen när vi hade fest hos anna också, men hände så galet mkt skit så pallar ickeee, ska nog slafa nu men gråter redan nu vid tanken på att komma upp på morgonen.

Sometimes i'm scared of you

sitter i skulan och busar. kan inte fokusera på lektionen för jag vill ha kväll nu! har inte haft vanliga lektioner utan först en 2 timmars föreläsning av någon författare om självkänsla och självförtroende (gud nåde den som trodde det var samma sak!!!!!!!!!) och sen nånting om källkritik. nu är det om word, OJ VAD SVÅRT!!!!! sen har vi en lektion kvar. kulkul, sen blir det runt och hämta busigheter överallt. hem, fixa mig fort som fan och sen hem till anna. om inte den här kvällen blir lyckad finns det en risk att jag tar livet av mig, jag måste ha en rolig kväll nu. haft jävligt mycket misslyckanden på senaste tiden. men det blir säkert roligt, pyss

hej världens sexigaste.


Party with my pain

godmorgon! elsa har gjort något slags system så man ska se vem som har skrivit vad (detta systemet är kategorier men det lät så lamt). över till någonting helt annat känns det faktiskt för första gången på mina 9 år i skolan dåligt av mig att bara ha varit på 2 lektioner den här veckan. jag har ju iofs varit sjuk men ändå, missar azzmycket säkert. jag har iallafall precis kommit upp, eller okej jag har hunnit kolla på första avsnittet av "kungarna av tylösand" också, haha oj vilken b-version av jersey shore. så säger dom i början ba "vissa har jämfört programmet med det amerikanska jersey shore", såklart? dom har till och med smeknamn, bara att nu var det någon småful kille som kallade sig "maskinen" för att "han är en maskin när han sätter på tjejer" (eller någonting liknande, töntigt var det iallafall) eller "svampen" för "när hon dricker så blir hon jääääättefull" blablabla. programmet är en kopia av jersey shore bara att det finns 1 ställe att gå ut till, dom jobbar i en surfingaffär istället för en tröjaffär och deras hus är en vanlig svenssonvilla med en bubbelpool. dock känner jag på mig att jag kommer sitta bänkad varje onsdag för att se det här, brukar tyvärr bli så. men nu ska jag äta lite och sen ska jag iväg och fylla på min ögonfransar, skööönt! vi hööööööööres. puss

här är en av puddingarna i programmet. det han sa i sin presentation var att "han ska ligga med så många tjejer som möjligt, såklart!" och var helt seriös. 1. killen heter nemo. 2. han har en tatuering som det står "kuk" på. 3. HAN HETER NEMO! jaja han hittade ju en riktig pärla redan i första avsnittet så det var ju kul för honom! good luck nemo!


who'd ever thought that i would see this day? when i would see my ghettolife fade away




är hemma från ännu en schooooolday (: har faktiskt vart kul idag, bortsett från att jag fick vänta ensam i en timme imorse. ska vara med felicia idag men hon är väl hemma om ca hundra år, hade inga keys så dragade hem till anna men ska ta tha buss hem snart. ikväll är det fångarna på fortet och jag dör av glädje för att det är så bra :D längtar tills bloggarna ska vara med. imorgon ska vi ha en mattediagnos i en sal med 500 människor, fyfan att komma försent till det och behöva gå in själv.

then i guess you can hang with me



tjooobräää, sitter i felicias kök nu och tänkte blogga för första gången på hundra år medans hon spelar spel på min mobajliiiish. idag har jag bara vart i skolan, roligtroligt, hade sovmorgon eftersom vi inte hade kinesiska.
a senaste gången jag skrev hade jag typ gått i skolan en sekund, men kan säga nu att det går bra hahaha , nejmen är med skitroligt människor och vi har inte fått mkt plugg än men det kommer nog haha.
ikväll ska jag bara kolla på idol tror jag , men nu skulle vi typ möta annika på en cigg (?) bai <3

I'm not your baby

varit sjuk hela veckan, eller i måndags låtsades jag mest men igår blev jag sjuk på riktigt. suger balle, men imorgon har jag ändå inga lektioner så jag missar ingenting. okej jag hade en lektion men ändå hehhee.... ska fixa mina ögonfransar då istället, jipppiiiieee vad fint det ska bli :))) men nu ska jag läsa ur min engelskabok som jag inte fattar ett piss av, gud vad kul! puss

Skaka på rumpan


1. När fyller du år? 4 juni, ungefär 20000000 år kvar tills jag fyller år alltså

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? hoffe

3. Hur lång är du? 1.62,5 cm

4. Vilken är den senaste filmen du sett? beck :)))))

5. Vem ringde du senast? elsa

6. Vem ringde dig senast? saga

7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? beror på vem jag ska prata med och om vad men smsa är alltid skönt :)

8. När såg du senast din mamma? igårkväll

9. Vilken ögonfärg har du? blå/gråa, skitfult.

10. När vaknade du i dag? 06.30, men gick upp 07.15. BRA!

11. Vad fick dig verkligen att skratta senast? jag kommer faktiskt inte ihåg, säkert någonting igårkväll

12. Hur stor är din säng? minimal

13. Har du stationär eller bärbar dator? bärbär

14. Sover du med eller utan kläder på dig? stor tröja

15. Hur många kuddar har du i sängen? tre

16. Tycker du om kinamat? jaaaaaaaaaaaaaaa

17. Tycker du om kaffe? aaaaaa

18. Vad dricker du till frukost? oboy, mjölk eller läsk

19. Tycker du om att mysa/kela? vem gör inte det?

20. Vad spenderar du helst pengar på? cigg, kläder, kanelbullar osv. onödiga saker dvs.

21. Äger du dyrbara smycken? njaaaaaaa beror på vart gränsen går för dyrbar.

Vilket är ditt favoritprogram på tv? finns så sjukt mycket, orkar inte skriva allt.

24. Kan du rulla med tungan? såklart, m0ng0s som inte kan det

25. Vem är den roligaste människan du känner? elsa är en jävla rolig tjej

26. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? ja

27. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? ingen aning, ingen gör nått speciellt för mig :'(((((((((((((((((((((((((((((

28. Finns det något du ångrar? aaaa

29. Ditt favoritgodis? allllllt

30. Har du beslutsångest inför något just nu? har alltid mer eller mindre beslutsångest över nånting


uUsUcUsCUShHscHsHCs

jag.hatar.skolan.speciellt.på.måndagar.

Love the way you lie

hej. ifredags var piss, eller jag var irriterad men kvällen blev ändå bra för jag träffade saga, fia och sandra som jag inte hade träffat på evigheter. (elsa och anna var där men dom träffar jag all the time så det skiter vi i, hehe... skoja bara det var zuperkul) åkte med en väldigt full pojkvän till tullingeberg till hans kompis, sen hem till honom. igår var jag med min syster hela kvällen vilket var skitmysigt, fick träffa hennes lilla kissemiss också (världens sötaste!) sedan raka vägen hem till elin där mina tjeeeejer var. så vi var där ett tag, sen heeeeeem. idag var jag i skärholmen, som suger balle. asså seriöst affärerna är ju ett fucking skämt, dom hade verkligen ingenting. köpte ett par horiga strumpbyxor av nån anledning, en ful träfa och ett fint linne. sen lite skit till skolan. nu är jag lite stolt för jag har jobbat ikapp i matten så jag förstår allting osv. jippie! men nu blir det duschen och sen träffa enzolito. baaaaaa<3

Om du vore bränd som mig, skulle jag gå hem med dig

hur kunde jag glömma?! GRATTIS till min älskling som vann i inte mindre än TVÅ av tre kategorier på rockbjörnen. årets svenska låt och årets genombrott, wiiihooooo :D




Jag borde nog lugna mig

heeeeeeeeeeeeeej! sitter på historia lektionen nu, vi ska gå igenom antikens grekland. facebook känns dock lite mer lockande. orkar inte skriva om veckan osv men det är nog ingen större fara. försov mig imorse, suprise suprise. men jag hann nästan till lektionen iallafall. har haft håltimme också, och efter den här lektionen är det 2 timmar till nästa lektion. kuuuuuuuuuuuuuuuuuul! vet inte riktigt vad som händer i helgen, imorgon ska jag iallafall träffa min kära syster och äta sushi, bullar och träffa hennes kirremirre. men skriver när jag kommer hem istället, för nu kanske jag ska börja lyssna eller nått -.-----------------.


your favourite frut is chocolatecovered cherries




mummmmmmmmmmmmmmmmaaaa :)))) veckorevyn påstår att han är 93;a, det måste väl vara fel ;o ?

RSS 2.0